Bine ati venit! Aici descoperi un veac de povesti.
 


OBIECTIVE TURISTICE

  • Pastravaria Bratioara


     

    In satul Candesti, se ascunde o alta oaza de rai. Este vorba de Pastravaria Bratioara, locul unde zile de-a randul poti pescui in voie pastravi puternici si deliciosi, cazat la Pensiunea Turistica Pastravaria Bratioara.

  • Piatra Craiului

    Placerea de a petrece timp in natura nu e nicaieri mai intensa decat aici, unde diversitatea faunei si florei este suprinzatoare. La o ora distanta, poti admira specii de flori protejate prin lege, incluse in "Lista rosie a plantelor superioare din Romania": sangele voinicului, macul galben sau floarea de colt. Animalele adapostite in Parcul National Piatra Craiului sunt, de asemenea, rare: fluturi, lilieci, ursi, lupi, rasi sau celebra capra neagra, animale pe care nu le-ai suprinde in alte parti ale tarii.

  • Curtea de Arges


     

    In orasul de dincolo de Aninoasa, salasluieste lumea de legenda a mesterului Manole. Peisajul citadin este un labirint al miturilor romanesti, unde poti vizita vestita Manastire Arges, ce ar avea la baza trupul firav al Anei, sotia mesterului. Continuand firul povestii, viziteaza si Fantana lui Manole, precum si Sala Manole.  Dar pentru ca orasul gazduieste si celebra Curte Domneasca , e musai sa o vizitezi si sa-i descoperi istoria prinsa printre ruine.

  • Campulung


     

    La o distanta infima, natura se imbina cu istoria. La Campulung, poti vizita monumente care te aduc inapoi in timp, precum cel al Eroilor Neamului. Manastirea Negru Voda, care celebreaza memoria unui erou, fondatorul Tarii Romanesti, se gaseste la nici o ora distanta, dar energia pe care o evoca acest loc incununeaza sfarsitul oricarei zi.

  • Muntii Iezer-Papusa


     

    Drumetiile sunt nelipsite din planurile oaspetilor ce poposesc la Candesti. Ca sa ajungi in Muntii Iezer-Papusa, poti pleca la drum pe traseul Satul Candesti–Valea Bratia–Piscul Caprei–Varful Coltii Caprei–Varful Obarsia–Crucea Ateneului (2.275malt.) . Punctul final din Voinesti este ridicat in cinstea eroilor cazuti in 1916 si este un reper bine cunoscut in randul drumetilor.